We zijn enorm trots om geweldig nieuws met jullie te delen! Onze eigen Sanjay Ramcharan, het creatieve brein achter ADDICT Haarlem, is genomineerd voor de prestigieuze Visionary Hairdressing Awards in de categorie ‘Mens’ (heren)! Uit een groot aantal getalenteerde kappers wereldwijd heeft Sanjay het geschopt tot de top 13—a een fantastische prestatie die zijn vakmanschap, creativiteit en toewijding aan de kunst van haarstyling benadrukt.

De Creatieve Reis

Sanjay’s reis naar deze nominatie is er een van constante innovatie en creatieve expressie. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan twee decennia, heeft Sanjay zijn vaardigheden en expertise voortdurend verfijnd door opleidingen en werkervaringen over de hele wereld.

Voor zijn nominatie heeft Sanjay een opvallende fotoserie gecreëerd, bestaande uit drie unieke looks die zowel krachtig als dromerig zijn:

  • Een model met pastelblauw haar, waarbij lange, dunne plukken bij de bakkebaard een etherische en mysterieuze uitstraling creëren

.

  • Een jongeman met donkerblond krullend haar en een subtiel matje, die een perfecte balans biedt tussen een retro vibe en een moderne twist

.

  • Een model met een grafisch kort zwart kapsel, dat de kracht van eenvoud en strakke lijnen vertegenwoordigt

.

Elk model draagt een zilverkleurige borstplaat-armour, wat de foto’s een futuristische en tegelijkertijd krachtige uitstraling geeft die naadloos aansluit bij het thema “Evolution”.

Voorbereidingen voor de Finale in Londen

Nu begint het echte werk: de voorbereiding voor de grote finale, die op 13 oktober plaatsvindt in The Round House in Londen. Het thema van de finale is “Evolution”, een concept dat Sanjay inspireert en uitdaagt. “Het kappersvak is altijd in beweging en stijlen veranderen voortdurend,” legt Sanjay uit. “Het thema ‘Evolution’ geeft me veel ruimte om te experimenteren en nieuwe creatieve paden te verkennen.”

Hoewel de voorbereidingen net zijn begonnen, is Sanjay al druk bezig met het zoeken naar het perfecte model en de juiste styling om zijn visie tot leven te brengen. De komende weken zullen in het teken staan van intensieve voorbereidingen, waarbij Sanjay zijn creatieve grenzen opnieuw zal verleggen.

Wat Betekent Dit voor Onze Klanten?

Voor onze trouwe klanten bij ADDICT Haarlem is deze nominatie een viering van de creativiteit en excellentie die jullie van ons gewend zijn. Sanjay’s reis naar de Visionary Hairdressing Awards is een weerspiegeling van onze toewijding om de lat steeds hoger te leggen en jullie te voorzien van topkwaliteit haarverzorging.

Vier Met Ons Mee!

We nodigen jullie allemaal uit om dit ongelooflijke succes met ons te vieren. Volg ons op sociale media voor updates terwijl Sanjay zich voorbereidt op de finale, en kom gerust langs in de salon om hem succes te wensen!

Bedankt voor jullie voortdurende steun en voor het zijn van een deel van onze reis. Samen zetten we nieuwe standaarden in de wereld van haarstyling!