Onze salon groeit, en om onze klanten de beste ervaring te blijven bieden, zijn we op zoek naar nieuwe teamleden die net zo gepassioneerd zijn over het kappersvak als wij. Heb jij een onuitputtelijke passie voor haar, wil je jezelf continu blijven ontwikkelen en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie Zoeken Wij?

Bij ADDICT Haarlem zijn we op zoek naar echte hair addicts – mensen die een diepe liefde voor het kappersvak hebben en die altijd streven naar perfectie. We zijn op zoek naar zowel allround kappers/hairstylists als stagiaires die zich willen blijven ontwikkelen en leren.

  • Allround Kappers/Hairstylists: Heb jij ervaring in knippen, kleuren, stylen en ben je altijd op zoek naar manieren om je vaardigheden te verbeteren? Dan pas je perfect in ons team! Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, maar ook goed in teamverband functioneert, en die onze klanten altijd met een glimlach de salon uit laat lopen.
  • Stagiaires: Ben je een leergierige stagiair(e) die niet kan wachten om in het kappersvak te duiken? Bij ADDICT Haarlem krijg je de kans om te leren van de besten en jezelf te ontwikkelen in een inspirerende omgeving. We zoeken stagiaires die gedreven zijn, willen leren en een passie hebben voor haar.

Waarom Werken bij ADDICT Haarlem?

Werken bij ADDICT Haarlem is meer dan zomaar een baan; het is een kans om te groeien, te leren en deel uit te maken van een hechte familie. Hier zijn enkele redenen waarom je bij ons zou willen werken:

  1. Een Werkplek voor Gepassioneerde Hair Addicts Bij ADDICT Haarlem draait alles om passie voor het vak. We zoeken teamleden die net zo toegewijd zijn aan hun vak als wij en die altijd streven naar het beste. Of je nu een stagiair bent of een ervaren stylist, we bieden je de kans om je passie te volgen en je creativiteit de vrije loop te laten.
  2. Blijven Leren en Ontwikkelen In ons vak is stilstand geen optie. Bij ADDICT Haarlem stimuleren we voortdurende ontwikkeling en leren. We bieden regelmatig trainingen en workshops aan, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken en trends. Je krijgt de kans om te leren van experts en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
  3. Onze Kernwaarden: Professionaliteit, Kwaliteit, Creativiteit, Beleving en Zelfvertrouwen Onze kernwaarden zijn de basis van alles wat we doen. We zoeken teamleden die deze waarden delen en die begrijpen hoe belangrijk ze zijn in ons dagelijks werk. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop, maar we vinden het ook belangrijk dat we creatief blijven, een geweldige beleving bieden aan onze klanten, en zelfvertrouwen uitstralen in ons werk.
  4. Werken met Hoogwaardige Producten Bij ADDICT Haarlem werken we met de topmerken in de haarverzorging, zoals L’Oréal Professionel, Kérastase en Shu Uemura. Dit betekent dat je altijd met de beste producten werkt, wat niet alleen beter is voor onze gasten, maar ook voor jouw werkplezier en professionele groei.
  5. Een Hecht en Ondersteunend Team Bij ADDICT Haarlem werk je niet alleen; je werkt samen met een hecht team van gelijkgestemde professionals. We ondersteunen elkaar, delen kennis en vieren successen samen. Je zult je snel thuis voelen in onze warme en vriendelijke omgeving.

Wat Bieden Wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend bedrijf.
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Een omgeving waarin je kunt leren, groeien en jezelf ontwikkelen.
  • De kans om te werken met een divers en getalenteerd team.
  • Toegang tot de nieuwste technieken en hoogwaardige producten.

Interesse?

Denk je dat je de passie en toewijding hebt om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sanjay@addicthaarlem.nl of kom langs in onze salon aan de Gedempte Oude Gracht 91 in Haarlem. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Laten we samen werken aan prachtige haarcreaties en een onvergetelijke ervaring voor onze klanten. Wie weet, word jij wel het nieuwste lid van de ADDICT-familie!

Tot snel,

Sanjay Ramcharan