Hoi allemaal, ik ben Laura, de Kérastase Carecoach bij ADDICT Haarlem. Vandaag wil ik het hebben over een onderwerp dat me na aan het hart ligt: de juiste verzorging van gekleurd haar. Als je ooit je haar hebt laten kleuren, weet je hoe belangrijk het is om die prachtige kleur te behouden en je haar gezond te houden. Daarom wil ik jullie voorstellen aan de Chroma Absolu-lijn van Kérastase, speciaal ontwikkeld om gekleurd haar te beschermen en te versterken.

Wat is de Kérastase Chroma Absolu Lijn?

De Chroma Absolu-lijn van Kérastase is een innovatieve haarverzorgingslijn die specifiek is ontworpen om aan de behoeften van gekleurd haar te voldoen. Gekleurd haar kan kwetsbaar zijn en heeft vaak extra zorg nodig om het gezond, glanzend en levendig te houden. De Chroma Absolu-lijn biedt een complete oplossing, met producten die helpen om de kleur te behouden, de haarschacht te versterken en je haar te beschermen tegen externe agressoren zoals UV-stralen, hitte en vervuiling.

Hoe Werkt Chroma Absolu bij Gekleurd Haar?

Gekleurd haar heeft vaak te maken met uitdroging, verlies van glans en verzwakking van de haarschacht. De Chroma Absolu-lijn pakt deze problemen aan met behulp van krachtige ingrediënten die diep in het haar doordringen om het van binnenuit te herstellen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze lijn:

  1. Bescherming van de HaarkleurEen van de grootste zorgen bij gekleurd haar is het vervagen van de kleur. De Chroma Absolu-producten zijn verrijkt met antioxidanten en UV-filters die helpen om de haarkleur te beschermen tegen vervaging door zonlicht en andere omgevingsfactoren. Dit betekent dat je langer kunt genieten van je rijke, levendige kleur.
  2. Diepe Voeding en HerstelGekleurd haar kan droog en broos worden door de chemische processen die bij het kleuren betrokken zijn. De Chroma Absolu-lijn bevat ingrediënten zoals aminozuren en Centella Asiatica, die het haar diep voeden en versterken. Dit helpt om de haarschacht te herstellen en te voorkomen dat je haar breekt of splijt.
  3. Glans en ZachtheidEen van de mooiste aspecten van gekleurd haar is de glans die het kan hebben, maar dit kan snel verloren gaan zonder de juiste verzorging. De producten in de Chroma Absolu-lijn zorgen ervoor dat je haar glad, zacht en glanzend blijft, zodat je kleur er altijd op zijn best uitziet.

Waarom Kiezen voor Kérastase Producten na een Kleurbehandeling?

Nu vraag je je misschien af: waarom is het zo belangrijk om hoogwaardige producten zoals die uit de Chroma Absolu-lijn te gebruiken na een kleurbehandeling? Het antwoord is simpel: je hebt net geïnvesteerd in een prachtige nieuwe haarkleur, en het zou zonde zijn om die investering teniet te doen door het gebruik van producten van mindere kwaliteit.

  1. Langdurige ResultatenAls je na een kleurbehandeling overstapt op goedkopere producten van de drogisterij, loop je het risico dat de kleur sneller vervaagt en je haar uitdroogt. Deze producten bevatten vaak agressieve reinigingsmiddelen die de haarkleur kunnen aantasten en het haar van zijn natuurlijke oliën kunnen ontdoen. Kérastase-producten, zoals de Chroma Absolu-lijn, zijn speciaal ontwikkeld om je haarkleur te beschermen en te verlengen, zodat je langer kunt genieten van je mooie, frisse kleur.
  2. Bescherming tegen SchadeGekleurd haar heeft extra bescherming nodig om gezond te blijven. Goedkopere shampoos en conditioners bieden vaak niet de bescherming die je haar nodig heeft tegen hitte, UV-stralen en andere schadelijke invloeden van buitenaf. De Chroma Absolu-lijn biedt niet alleen bescherming tegen deze factoren, maar helpt ook om schade te herstellen, waardoor je haar sterk en veerkrachtig blijft.
  3. Maximale Voeding en HydratatieGekleurd haar kan snel uitdrogen en zijn glans verliezen. De Chroma Absolu-producten zijn verrijkt met voedende en hydraterende ingrediënten die diep in het haar doordringen om het van binnenuit te herstellen. Dit zorgt ervoor dat je haar niet alleen gezond blijft, maar ook stralend en zijdezacht aanvoelt.

Aanbevolen Producten uit de Chroma Absolu Lijn

Om je gekleurde haar optimaal te verzorgen, raad ik de volgende Chroma Absolu-producten aan:

  • Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect: Een rijke, voedende shampoo die zacht reinigt zonder de haarkleur te vervagen.
  • Chroma Absolu Fondant Cica Chroma: Een verzorgende conditioner die het haar versterkt, voedt en glans geeft.
  • Chroma Absolu Masque Chroma Filler: Een intensief masker dat diep in de haarschacht doordringt om beschadigd gekleurd haar te herstellen en te verzachten.
  • Chroma Absolu Sérum Chroma Thermique: Een beschermend serum dat je haar beschermt tegen hitte en UV-stralen, terwijl het de kleur levendig houdt.

Laat Ons Je Helpen bij ADDICT Haarlem

Bij ADDICT Haarlem begrijpen we hoe belangrijk het is om je gekleurde haar te beschermen en te verzorgen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste producten en behandelingen voor jouw haar. Na je kleurbehandeling raden we sterk aan om de Chroma Absolu-lijn van Kérastase te gebruiken om je kleur langer te behouden en je haar gezond en stralend te houden.

Maak vandaag nog een afspraak bij ADDICT Haarlem, en laat ons je helpen om het beste uit je haarkleur te halen. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en je te helpen stralen met gezond, prachtig gekleurd haar!