Hoi allemaal, ik ben Laura, de Kérastase Carecoach bij ADDICT Haarlem. Vandaag wil ik het hebben over een onderwerp dat veel van onze klanten bezighoudt: de verzorging van geblondeerd haar. Blonderen is een prachtige manier om je look te transformeren en je haar een frisse, stralende uitstraling te geven. Maar zoals velen van jullie weten, heeft geblondeerd haar speciale zorg en aandacht nodig om gezond en glanzend te blijven. Daarom wil ik jullie kennis laten maken met de Blond Absolu-lijn van Kérastase, speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van blond haar.

Wat Gebeurt Er met je Haar Tijdens het Blonderen?

Blonderen is een intensief proces dat je haarkleur verandert door het natuurlijke pigment uit het haar te verwijderen. Dit gebeurt meestal met behulp van een ontkleuringsmiddel dat diep in de haarschacht doordringt om het pigment af te breken. Hoewel het resultaat prachtig kan zijn, maakt het blonderen je haar ook kwetsbaar. Je haar kan droog, breekbaar en gevoelig worden voor externe invloeden zoals hitte, zon en vervuiling.

De Verzorgingsbehoeften van Geblondeerd Haar

Geblondeerd haar heeft extra liefde en zorg nodig om gezond te blijven en zijn levendige kleur te behouden. Hier zijn de belangrijkste verzorgingsbehoeften van geblondeerd haar:

  1. Hydratatie Blonderen kan je haar uitdrogen, waardoor het broos en dof kan worden. Het is belangrijk om je haar intensief te hydrateren om het zacht en glanzend te houden.
  2. Herstel Geblondeerd haar kan beschadigd raken tijdens het ontkleuringsproces. Het is essentieel om producten te gebruiken die de haarschacht versterken en helpen bij het herstellen van de structuur van het haar.
  3. Bescherming Geblondeerd haar is gevoeliger voor schade door hitte, UV-stralen en vervuiling. Bescherm je haar met producten die speciaal zijn ontworpen om deze schade te minimaliseren en je kleur te behouden.
  4. Neutralisatie van Gele Tinten Na verloop van tijd kan geblondeerd haar ongewenste gele of koperachtige tinten krijgen. Het is belangrijk om producten te gebruiken die deze tinten neutraliseren en je blonde kleur fris en helder houden.

De Blond Absolu Lijn van Kérastase: Jouw Bondgenoot voor Prachtig Geblondeerd Haar

De Blond Absolu-lijn van Kérastase is speciaal ontwikkeld om aan de unieke behoeften van geblondeerd haar te voldoen. Deze lijn biedt een complete verzorgingsroutine die je helpt om je haar gehydrateerd, beschermd en stralend te houden. Hier zijn enkele van de producten uit de Blond Absolu-lijn die ik van harte aanbeveel:

  1. Blond Absolu Bain Lumière Dit is een hydraterende en verhelderende shampoo die speciaal is ontwikkeld voor geblondeerd en gehighlight haar. Bain Lumière reinigt het haar op milde wijze, terwijl het vocht toevoegt om uitdroging te voorkomen. Het resultaat is zacht, soepel haar met een stralende glans.
  2. Blond Absolu Cicaflash Cicaflash is een intensief verzorgende conditioner die de kracht van een masker combineert met de lichtheid van een conditioner. Het helpt om de haarschacht te herstellen en te versterken, terwijl het vocht toevoegt om het haar zacht en handelbaar te maken.
  3. Blond Absolu Masque Ultra-Violet Dit krachtige masker is ideaal voor geblondeerd haar dat gevoelig is voor ongewenste gele of koperachtige tinten. Het Masque Ultra-Violet bevat violet pigmenten die deze tinten neutraliseren en je blonde kleur helder en koel houden. Tegelijkertijd biedt het diepgaande hydratatie en herstel.
  4. Blond Absolu Cicaplasme Cicaplasme is een multifunctioneel serum dat geblondeerd haar beschermt tegen hitte tot 230°C en UV-stralen. Dit serum helpt ook om gespleten haarpunten te voorkomen en het haar glad en glanzend te houden. Het is perfect voor dagelijks gebruik om je blonde haar te beschermen en te voeden.

Waarom Kiezen voor Kérastase Blond Absolu na een Blondering?

Na het blonderen is het cruciaal om de juiste producten te gebruiken om je haar te verzorgen en je kleur te behouden. Hier zijn enkele redenen waarom ik de Blond Absolu-lijn van Kérastase aanbeveel:

  1. Langdurige Kleurbehoud De Blond Absolu-producten zijn speciaal ontwikkeld om je blonde kleur fris en levendig te houden. Door de unieke combinatie van hydraterende en neutraliserende ingrediënten blijft je kleur langer mooi, zonder ongewenste gele of koperachtige tinten.
  2. Diepe Voeding en Herstel Geblondeerd haar heeft intensieve verzorging nodig om gezond te blijven. De Blond Absolu-lijn biedt diepe hydratatie en helpt beschadigd haar te herstellen, zodat je haar zacht en glanzend blijft.
  3. Bescherming tegen Externe Invloeden Blonderen maakt je haar gevoeliger voor hitte, UV-stralen en vervuiling. De Blond Absolu-producten bieden de bescherming die je haar nodig heeft om gezond te blijven en je kleur te beschermen tegen vervaging en schade.

Laat Ons Je Helpen bij ADDICT Haarlem

Bij ADDICT Haarlem begrijpen we hoe belangrijk het is om je geblondeerde haar goed te verzorgen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste producten en behandelingen voor jouw haar. Na een blondering raden we sterk aan om de Blond Absolu-lijn van Kérastase te gebruiken om je kleur te behouden en je haar gezond en stralend te houden.

Maak vandaag nog een afspraak bij ADDICT Haarlem, en laat ons je helpen om het beste uit je blonde haar te halen. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en je te helpen stralen met gezond, prachtig blond haar!